Palveluketjumme on aukoton

Olemme 100 % suomalainen kuljetusliike, jonka ammattitaitoinen henkilökunta on valmis auttamaan sinua bulkkikuljetustarpeissasi. Saat palvelua henkilökohtaisesti ja seuraamme kuljetuksesi etenemistä tiiviisti sekä pidämme sinut aina ajan tasalla tarpeesi mukaan.

Palvelumme ovat saatavilla kaikissa Suomen konttisatamissa ja reititämme kuljetuksesi lähimmän mahdollisen sataman kautta, jotta vältyt kalliilta kilometreiltä tien päällä.

Olemme joustava ja ketterä organisaatio, jonka tavoitteena on tuottaa aina hyvä asiakaskokemus. Teemme puolestasi myös kaiken kuljetukseen liittyvän oheistyön. Kun tiedät mitä haluat kuljettaa, mistä haluat kuljettaa ja minne haluat kuljettaa, voit jättää loput meidän käsiimme.

Lue lisää meistä ja kysy tarjousta osoitteesta sales@moonway.fi tai soita +358 505 919 280

Ratkaisut irtolastille

Tarvitset sitten neste- tai kuivabulkkikuljetuksia, kemikaaleille tai elintarvikkeille, löydämme sinulle kilpailukykyisen ratkaisun kuljetusongelmaasi.

Haluatko tietää lisää palveluistamme?

Uusi lehtemme GoodStories

Uudistunut asiakas- ja sidosryhmälehtemme on julkaistu

Uutiset

Työpaikkailmoitus – Traffic Operator Trainee

Haemme nyt Turkuun ammattitaitoiseen tiimiimme reipasta ja huolellista kesätyöntekijää Traffic Operator Trainee Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu kuljetustilausten käsittely ja niiden syöttäminen järjestelmään sekä yhteydenpito sidosryhmiin, kuten asiakkaisiin, kuljetusliikkeisiin, satamiin ja varustamoihin. Kaikkea ei…