Backman Trummer Group

Oy Moonway Ab –

luotettavaa kuljetuspalvelua

Moonway Oy on suomalainen kuljetus- ja huolintaliike, joka hoitaa elintarvike-, kemian-, paperi- ja rakennusteollisuuden konttikuljetuksia – lähes kaikkialla maailmassa.

Moonwayn luottoluokitus on AAA, sillä on laatusertifikaatti ISO 9001:2015 ja SQAS-sertifikaatti.

Moonway on osa Backman-Trummer Groupia.

Moonway uudistaa kalustoaan

2.11.2018 Pidämme huolta, että asiakkaamme saavat kuljetuspalvelunsa asianmukaisella ja hyväkuntoisella kalustolla. Aloitimme hiljattain säännöllisessä liikenteessä olevien bulkkikonttiemme uusimisen.

TankCEU kokoontui Edinburghissa

Moonway osallistui TankCEU:n yleiseen tapaamiseen Edinburghissa 22.9.2017 Haluamme kiittää TankCEU:ta erinomaisista kokousjärjestelyistä sekä muita osallistujia hyvästä keskustelusta koskien alamme ajankohtaisia aiheita.    

TankCEU:n puheenjohtaja tutustui Moonwayn toimintaan

26.5.2017 Eurooppalaisen tankkikuljetusjärjeston, TankCEU:n, pääsihteeri Henk Hofman kävi vierailulla luonamme 23.–24.5.2017. Tapaamisen tarkoitus oli tutustua Moonwayn toimintaan. Vierailimme myös Turun Satamassa sekä läheisellä konttien pesuasemalla. Tapaaminen oli Moonwaylle hyvin antoisa ja haluammekin kiittää Henk Hofmania vierailusta. Moonway on ollut TankCEUn jäsen vuodesta 2013. Katso lisää tietoa TankCeusta, www.tankceu.com   Palaa otsikoihin

Oy Moonway Ab on osa Backman-Trummer Groupia