Kuivabulkkikontit

Kuivabulkkikontti on ISO-standardin mukainen kuljetusyksikkö, joka nopeasti katsottuna näyttää aivan tavalliselta merikontilta. Erona tavalliseen merikonttiin ovat kuitenkin katolla olevat lastausluukut sekä päädyssä oleva purkuluukku. Kuivabulkkikontit tarjoavat erinomaisen kapasiteetin esimerkiksi tavalliseen merikonttiin lastattuihin suursäkkeihin verrattuna. Bulkkikontit ovat kustannustehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto pakkaamattomalle kuiva-aineelle. Se voidaan lastatauksen jälkeen kuljettaa sellaisenaan ovelta ovelle ilman ylimääräisiä käsittelyjä.

Kuivabulkkikontteja löytyy myös paineistettuina siiloina, jotka tiettyjen tuotteiden ja purkupaikkojen kanssa saattavat olla käytännöllisempiä. Painesiilokontti on paineastia, joka voidaan purkaa suoraan vastaanottajan siiloon puhaltamalla siiloon ilmaa.

Meiltä on saatavilla laaja skaala erilaisia kuivabulkkikuljetuksia omalla, sekä yhteistyöverkostomme kalustolla. Kysy lisää osoitteesta sales@moonway.fi. Etsitään yhdessä optimaalinen ratkaisu!

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää

Moonway Juho Makkonen

Juho Makkonen

Oy Moonway Ab
Kaupallinen johtaja