Tarjoamme moderneilla intermodaalivalinnoilla sekä nestemäisten että jauhemaisten elintarvikkeiden ja kemikaalien kuljetuksia. Moonwayllä on oma kalusto sekä kuivabulkki- että tankkikontteja. Pääosin kaikki Moonwayn omat kontit ovat pitkäaikaisessa dedikoidussa liikenteessä takaamassa asiakkaillemme turvallisen, luotettavan ja kilpailukykyisen vaihtoehdon. Yhteistyökumppaneidemme kautta meillä on myös laaja valikoima tankkikontteja kemikaali- ja elintarvikekuljetuksiin.

Tankkikontti

Moonway tarjoaa tankkikontteja sekä elintarvikkeille että nestemäisille kemikaaleille. Tankkikonttimme noudattavat T11 spesifikaatiota. Riippuen tankkikontista ja lastatusta tuotteesta, tuotetta voidaan lämmittää sähköllä, glykoolilla tai höyryllä. Osa konteista voidaan jakaa kolmeen eri osastoon.

Moonwayn 20′ tankkikontin mitat:

Pituus 6058mm

Leveys 2438mm

Korkeus 2591mm

Tästä löytää tankkikontin spesifikaatiot.

Bulkkikontti

Moonwayn bulkkikontit noudattavat T11 spesifikaatiota. Ne ovat ihanteellisia kuljettaa kuivabulkkituotteita. Ne ovat suunniteltu kestämään erittäin suuria lastauspainoja 29 tonniin asti ja konttien pituus vaihtelee 20-40 jalan välillä. Moonwayn bulkkikontit ovat räätälöitävissä ja niissä on sisäsäkkimahdollisuus.

Moonwayn 20′ bulkkikontin mitat:

Pituus 5898mm

Leveys 2320mm

Korkeus 2328mm

Moonwayn 40’high cube bulkkikontin mitat:

Pituus 12035mm

Leveys 2350mm

Korkeus 2696mm

Tarvitsetko lisää tietoa?