Työpaikkailmoitus – Traffic Operator Trainee

Haemme nyt Turkuun ammattitaitoiseen tiimiimme reipasta ja huolellista kesätyöntekijää

Traffic Operator Trainee

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu kuljetustilausten käsittely ja niiden syöttäminen järjestelmään sekä yhteydenpito sidosryhmiin, kuten asiakkaisiin, kuljetusliikkeisiin, satamiin ja varustamoihin. Kaikkea ei tarvitse heti osata, vaan toimit liikenteenhoitajien apuna päivittäisessä työssä. Työtehtävien sisältöä laajennetaan kokemuksen ja osaamisen karttuessa. Lisäksi:

ARVOSTAMME

  • alan koulutusta (voit olla esimerkiksi logistiikka-alan tai kansainvälisen kaupan opiskelija)
  • hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • tarkkuutta ja huolellisuutta
  • järjestelmällisyyttä ja vastuuntuntoa
  • oppimishaluista asennetta sekä aktiivista otetta työtehtävien suhteen

Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää elokuun 2021 loppuun saakka.

Tarjoamme mielenkiintoisen kesätyön lisäksi mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta voimakkaasti kasvavassa ja vakaassa yrityksessä, osana vastuullista ja vahvaa logistiikka-alan konsernia. Pääset mukaan lämminhenkiseen ja osaavaan tiimiimme, jossa olemme ylpeitä osaamisestamme. Huolehdimme hyvästä työilmapiiristämme ja perehdytämme uudet työntekijämme huolellisesti.

Olethan yhteydessä niin kerromme lisää! Kysymyksiisi vastaa myyntipäällikkö Juho Makkonen: p. 050 5919 280 tai juho.makkonen@moonway.fi. Parhaiten tavoitat hänet pe 16.4. klo 13-15, ti 20.4. klo 13-15 ja to 22.4. klo 13-15.

Haluatko liittyä joukkoon? Tutustu meihin kotisivuillamme.

Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja vapaasti muotoillun hakemuksesi rekrysivumme kautta viimeistään 25.4.2021. Halutessasi voit myös esittäytyä meille vastaamalla sivuilla olevaan videohaastattelukysymykseen!