Backman-Trummer Group

Oy Moonway Ab –

luotettavaa kuljetuspalvelua


Moonway Oy on suomalainen kuljetus- ja huolintaliike, joka hoitaa elintarvike-, kemian-, paperi- ja rakennusteollisuuden konttikuljetuksia – lähes kaikkialla maailmassa.

Moonwayn luottoluokitus on AAA, sillä on laatusertifikaatti ISO 9001:2000 ja SQAS sertifikaatti. 

Moonway on osa Backman-Trummer Groupia.dnv_uusi

goldaaasqas

Uutisia

TankCEU:n puheenjohtaja tutustui Moonwayn toimintaan

Eurooppalaisen tankkikuljetusjärjeston, TankCEU:n, pääsihteeri Henk Hofman kävi vierailulla luonamme 23.–24.5.2017. Tapaamisen tarkoitus oli tutustua Moonwayn toimintaan. Vierailimme myös Turun Satamassa sekä läheisellä konttien pesuasemalla.

Tapaaminen oli Moonwaylle hyvin antoisa ja haluammekin kiittää Henk Hofmania vierailusta. Moonway on ollut TankCEUn jäsen vuodesta 2013. Katso lisää tietoa TankCeusta, www.tankceu.com

Moonwayn organisaatio muuttui 1.2.2017 alkaen. 


Myyntipäällikkönä aloitti Juho Makkonen, joka on työskennellyt Moonwayn palveluksessa vuodesta 2011. Juho Makkosen tehtäviin kuuluvat palveluiden myynti sekä kotimaisille että ulkomaisille asiakkaille.

Toimitusjohtajana aloitti Markku Mäkipere. Hän jatkaa edelleen myös Stevenan Oy:n toimitusjohtajana. Hänen pääasiallisena vastuualueenaan on yhtiön kehittäminen ja markkinointi. 

Moonwayn pitkäaikainen toimitusjohtaja Tom Mohn siirtyi toimitusjohtajaksi omaan yritykseensä, Korpo Marine Serviceen. 

Konttipunnitusten tarkentuneet määräykset

1.7.2016 astuvat voimaan SOLAS-sopimuksen tarkentuneet meriturvallisuutta koskevat vaatimukset. Lastissa olevia kontteja EI laivata ellei laivaaja ole toimittanut tietoa vahvistetusta kokonaispainosta (VGM, Verified Gross Mass) rahdinkuljettajalle. 

Paino voidaan määrittää joko punnitsemalla kontti tai laskemalla yhteen kontin punnittu sisältö sekä kontin taarapaino.

Painon määritys tapahtuu kalibroidulla ja sertifioidulla laitteella tai muulla kontin pakkausmaan vastuullisen viranomaisen hyväksymällä ja sertifioimalla menetelmällä.

KWH-yhtymä Oy valittiin Vuoden Perheyritykseksi 2016

KWH-yhtymä on vahvasti kansainvälinen perheyritys, joka on jakautunut kolmeen itsenäiseen liiketoimintaan; KWH Mirka, KWH Logistics ja KWH Invest.

KWH Logistics tarjoaa satama-, kuljetus-, varastointi- ja teollisuuspalveluja, huolintaa ja logistisia kokonaisratkaisuja sekä pakastevarastointipalveluja. KWH Logistics toimii 14 paikkakunnalla. Liiketoimintaryhmään kuuluu Moonway Oy, joka on erikoistunut kansainvälisiin konttikuljetuksiin.

Peter Fazer -palkinto nostaa esiin perheen merkitystä yrityksen menestyksen vahvistajana. Vuosittainen palkinto jaettiin Helsingin Wanhassa Satamassa 27.4.2016 järjestetyssä Perheyritys-tapahtumassa.